Scurta noastră istorioară

Short story of us - despre cum am început

     Totul a început din simpla necesitate de a avea ceva mai mult decât o simplă agendă care nici nu te atrage să o completezi și unde rămâneau muulte foi libere la sfârșit de an. Desigur mai există agende de genul dat, dar nu la noi în Moldova! Astfel, împreună cu tatăl meu, amândoi pasionați de time management, am început să dăm formă acestei idei de a avea un planner creat de noi, de ce nu?! Obiectivele noastre principale a fost să creăm un instrument într-adevăr bun pentru planificarea timpului, care să motiveze, să îndemne la recunoștință și atingerea scopurilor.

     Prima ediție Cactus Planner, a fost lansată în februarie, anul 2018 în doar 40 de exemplare! ❤ Am avut mari emoții când am luat primul exemplar în mâini! ? Am fost apreciați și încurajați pentru lucrul ce l-am făcut - ceea ce ne-a motivat să continuăm! 

      Primind câteva feedback-uri și utilizând prima ediție, am aflat neajunsurile ei și am introdus multe modificări în ceea ce ține de design. Așa și a apărut a doua ediție pentru anul 2019, cu multă credință și pasiune am făcut un salt la tocmai 300 de exemplare!? Dar cu ajutorul Dianei Ivanov, am reușit să le realizăm rapid, ca pâinea caldă ❤ și îi suntem foarte recunoscători pentru asta ei și lui Dumnezeu ?.

     Noul design al agendei îl puteți vedea mai jos.

      Suntem recunoscători tuturor celor ce au achiziționat câte o agendă sau mai multe ❤, pentru înțelegere și pentru că ne susțineți și ne încurajați să mergem mai departe, chiar dacă am avut careva neajunsuri și scăpări!  Fiecare cumpărătură înseamnă mult pentru noi! Vă apreciem mult! 

     Acum suntem în pregătiri pentru lansare agendelor pentru 2020, ce vor fi în luna noimebrie, în mai multe formate și culori disponibile - așa că așteptăm bronările dvs! 

     De asemenea, suntem în proces de realizare a jurnalelor pentru copii! Din dorința mai multor copii de a avea agenda personală ca și mămica sau tăticul lor - ”ne-am luat inimile-n dinți” și din primăvara anului 2019 am început lucrările asupra acestuia.

     Cu toții știm că noi, moldovenii, nu suntem recunoscuți pentru iscusința de a gestiona bine timpul, pentru punctualitate sau a obiceiului de a scrie pe foaie toate planurile. Noi ne-am gândit - de ce să nu schimbăm acest lucru, prin plannerele noastre, cu pași micuți,  începând chiar de la copii! Am lucrat la planner împreună cu o dragă prietenă, care a și desenat toate simbolurile și personajele din carte, Mihaela Lungu. Rutina sau programul zilnic și alte detalii - le-am stabilit împreună cu o mămică inspirațională, Natalia Madan

     Chiar dacă la tipografie am întâlnit careva greutăți și a ieșit muuult mai scump decât ne așteptam - am făcut-o totuși! Și nu ne pare rău - pentru deja am văzut copii și părinți impresionați! Plannerele în interior pentru copii sunt în 4 culori - pentru fiecare anotimp câte o culoare.Rutina și dezvoltarea simțului timpului la copii a fost motivele principale ☺️Pe lângă ele avem următoarele motive și beneficii tot odată:⁣
- dezvoltarea recunoștinței;⁣
- autoapreciere;⁣
- învățarea unei noi limbi (cel puțin câte un cuvânt pe săptămână);⁣
- înregistrarea momentelor frumoase, ca peste ani să deschidă plannerul ca pe un jurnal cu amintiri dragi;⁣
- lectura;⁣
- ajutor membrilor familiei sau lucru casnic;⁣
- cultivarea obiceiului zilnic de igine personală, de a bea apă și a consuma fructe și legume;⁣
- mișcare și sport;⁣
- înțelegerea și înregistrarea emoției zilei;⁣
și muuulte pagini pentru timpul liber  ?

     Vă așteptăm cu drag la noi să le vedeți și să le pipăiți! Dați valoare timpului dvs, investiți în voi și în generația viitoare! 

P.S. tastând pe numele de mai sus puteți vedea blogurile pline de lucrururi utile și frumoase!

     


  • Сайт
  • Магазин